Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

Shitesit me te mire

proces më të mira

Shtrirja e operacionit

më profesionale

Mega Life

Shumica e mënyra për të kursyer

Rreth nesh

Guangzhou Mega importit dhe eksportit Co, Ltd, si një degë e FOH Grupi me seli në Guangzhou, është një prodhim i licencuar dhe eksport kompanisë që nga viti 2011, dhe në vitin e 2017, ne kemi themeluar zyrën e degës në Teksas SHBA me depo për veriun Shërbimi lokalizuar klientëve amerikanë të konsumatorëve me të shpejtë një ndalesë të dërgimit derë. Si një kompani globale quajtur mobilje që punon me agjencitë dizajn të brendshëm, kontraktorët, dhe e end-userave, ne vazhdimisht ...

  • facebook
  • Cicëroj